Eix Clot

Eix Clot

Mostra de Comerç de l'Eix Clot

4 de juny de 2014

El proper 15 de juny de 10:00 a 14:00 a l’Av. Meridiana, entre els carrers Corunya i València, l’Eix Clot organitza una Mostra de Comerç, el comerç del teu barri fet per a gent com tu.
Podreu trobar diferents activitats, descomptes i sortejos a les diferents carpes:
- Centre Digital Rogent: Podràs fer-te una foto divertida i podràs guanyar 100 € en vals de compra per a bescanviar als comerços de l’Eix Clot.
- Teipo Viatges farà un sorteig d’un cap de setmana a la costa.
- Aza Joieria en Plata donarà un val de compra a les pròximes compres a la seva botiga si fas una compra i pels nens i nenes una sorpresa.
- Autòctons, Birra Birrae, Mòn Ibèric, Camí de Salut, Vinacoteca i Oleoteca La Chinata, ens oferiran degustació dels seus millors productes.
- Chisholm School farà sorteig d’un trimestre d’anglès pel curs Helen Doron 2014-2015 i els infants que vulguin un globus i pintar-se la cara allà ho podran fer.
- CEM Bac de Roda farà unes masterclass a l’escenari més proper al carrer Corunya fent exhibició dels esports que podeu trobar al seu centre.
- Teresa, moda íntima i la merceria de sempre, faran un detall de cortesia a tots els visitants de la seva carpa i faran un sorteig de tres premis: una peça de llenceria, un conjunt de corseteria, un lot de merceria. El sorteig serà a la seva carpa a les 13 h.
- Cronologic: us farà un 10% de descompte a les reserves de partides i compres del Bonus Regal.
- Pastisseria Gual: si passes per la seva botiga durant la setmana del 7 al 15 de juny t’obsequiaran amb un val per tastar la coca de Sant Joan el dia de la Mostra a la seva carpa.
- La Ganiveteria i Joguines “El Peque” fa 75 anys com a comerç al barri i si el dia de la mostra visites la seva carpa tindràs un 10% de descompte per futures compres a la botiga.
- A Llar d’Infants Ter Vint podràs visualitzar una projecció de vídeos, taller de pintacares i vanos per als infants i un globus per als infants.
- Pannus posarà a disposició dels clients un assortit de dolços de xocolata i crema i coques a preus molt econòmics. També tindran diferents pans artesanals.
- La Clínica Dr. Sevilla oferirà un 10% de descompte en tots els tractaments menys als d'ortodòncia i implants dentals que aplicarà un 15% de descompte.
- El Jardinet del Clot tindrà rams de flors molt bonics amb un 10 % de descompte.
- El Mercat farà una degustació de tapes i begudes.

També podreu trobar producte artesanal a les parades dels Artesans de Sant Martí que també vindran a acompanyar-nos aquest dia.
Les entitats Petits Somriures i Taller d’Història del Clot Camp de l’Arpa vindran a exposar els seus projectes per així recolzar la nostra Mostra de Comerç.
Els treballadors de Compra Servei faran uns tallers infantils oberts per tos els nens i nenes del Clot-Camp de l’Arpa.
Podreu gaudir de les actuacions de:
- Escenari Meridiana-Corunya:
o CEM Bac de Roda: Masterclass a es 11:00, 11:40 i 12:20
o Varalli Bollywood: Exhibició i masterclass de bollywood a les 13:00.
- Escenari Meridiana-València:
o Magore: màgia per tots els públics a les 11:15 i 12:35.
o Mireia Jereza: explicarà contes pels més petits a les 11:55 i 13:15.
Amb el recolzament del Districte de Sant Martí, Ajuntament de Barcelona, el Consorci de Comerç d’Artesania i Moda i de la Generalitat de Catalunya podem fer possible aquesta diada de comerç plena d’activitats i avantatges per als nostres veïns i veïnes.
Viu amb l’Eix Clot!

Els nostres socis

Foto Jané
Espai Feilen Meishûkan
A ruta gallega
Electricidad Sanjuan Romero
Hotel Catalonia Albeniz
Hangar 05 Producciones Artísticas
Xarcuteries Bosch
Carregant...
x
X