Eix Clot

Eix Clot

Nit de Tapes al Mercat del Clot

15 de novembre de 2014

El 15 de novembre a les 20:00 al Mercat del Clot tindrem una nit diferent.

Per segon any a les Festes Majors del Clot-Camp de l'Arpa, el Mercat del Clot obre les seves portes per oferir un tastet especial amb tapes boniques, bones i econòmiques, que farà que degusteu els productes tan bons que es poden comprar al teu barri.

Els tíquets pel tast pots comprar-los a partir de l'1 de novembre al Mercat del Clot.

La nit estarà animada per Tarots i Jack Rock (producció Hangar 05) i The Rayberis. A la carpa de l'Eix Clot podreu trobar la Paradeta de descomptes
Si portes la teva butlleta (te la donen quan fas una compra a les botigues de l'Eix Clot) al Nit de tapes i la fiques en una urna ubicada a la parada de l'Eix Clot podràs entrar al sorteig de premis oferts per: Arxé, Cronologic, CEM Bac de Roda, Aza Joieria en Plata, Vinacoteca, Ganiveteria-Joguines "El Peque", Pastisseria La Palma, El Jardinet del Clot, Centre Digital Rogent, Pastisseria Gual, Món Estètic, Farmàcia J. Mesia, Andrés Castillo Joieria Rellotgeria, Forn Elias, Oleoteca La Chinata, Autòctons, La Gelateria, Perruquerria Nujor, Loteria Cap i Cua, Rellotgeria Lara, Peluqueria Francis, Bracafé Clot, Bar Sucro "Ca La Margui", Xarcuteries Bosch, Ferreteria "La Chispa", Clínica Dr. Sevilla, Teipo Viatges i Hangar 05 Producciones Artísticas S.L.
66 premis!!!

L'Eix Clot també vol col·laborar amb la Fundació Miquel Valls, entitat que treballa per la investigació de l'ELA. Durant la nit la Fundació Miquel Valls vendrà uns gots de confetti, així els veïns i veïnes del barri podran col·laborar amb l'entitat, i en un moment determinat totes les persones farem l'acció solidària de tirar-nos per sobre aquest confetti. A veure si batem un rècord!!!!

Tot aixó a l'última nit de Festa Major!!!

Els nostres socis

Xarcuteries Bosch
Principelsa
Forn Elias
Distrito 655
Farmàcia Basté
Loteria Cap i Cua
Dommia
Carregant...
x
X