Eix Clot

Eix Clot

Programa per a la reactivació de la moda catalana

14 de maig de 2020

Dins del programa de subvencions del CCAM reactivar l’activitat econòmica davant l’emergència sanitària de la COVID-19, s’ha obert un programa específic per a la reactivació del sector moda a Catalunya. L’objectiu és donar suport a la fabricació i comercialització dels productes de moda catalans i augmentar el grau d’internacionalització de les marques.

La línia s’adreça a autònoms i empreses del sector, que acreditin per declaració responsable que han estat obligats a tancar per l’estat d’alarma o que han patit un descens del 70% de la facturació en els mesos de març i abril.

Se subvencionarà qualsevol acció que dugui a terme l’empresa o autònom en el període de recuperació econòmica orientada a incrementar el seu volum de vendes, estimular la demanda, o reactivar la fabricació i oferta de productes de moda. S’inclouen despeses fixes d’estructura -com lloguers-, compres de producte i matèria primera, i inversions en transformació digital per fomentar la venda on-line i la seva logística, entre d’altres. La subvenció serà de fins el 100% del cost de les despeses, amb un màxim de 2.500 euros.

Generalitat de Catalunya

Els nostres socis

DanceLab
BONA NIT
Món Estetic
Chisholm School
Mora Hogar
Melosa
Creps Clot
Carregant...
x
X