Eix Clot

Eix Clot

Programa per a la reactivació de la moda catalana

14 de maig de 2020

Dins del programa de subvencions del CCAM reactivar l’activitat econòmica davant l’emergència sanitària de la COVID-19, s’ha obert un programa específic per a la reactivació del sector moda a Catalunya. L’objectiu és donar suport a la fabricació i comercialització dels productes de moda catalans i augmentar el grau d’internacionalització de les marques.

La línia s’adreça a autònoms i empreses del sector, que acreditin per declaració responsable que han estat obligats a tancar per l’estat d’alarma o que han patit un descens del 70% de la facturació en els mesos de març i abril.

Se subvencionarà qualsevol acció que dugui a terme l’empresa o autònom en el període de recuperació econòmica orientada a incrementar el seu volum de vendes, estimular la demanda, o reactivar la fabricació i oferta de productes de moda. S’inclouen despeses fixes d’estructura -com lloguers-, compres de producte i matèria primera, i inversions en transformació digital per fomentar la venda on-line i la seva logística, entre d’altres. La subvenció serà de fins el 100% del cost de les despeses, amb un màxim de 2.500 euros.

Generalitat de Catalunya

Els nostres socis

Gran Ruca
Autorentat Mascotes El Clot
Farmàcia Ana Mª Macià
Ortopedia Clot
Unir Tours
La Casa Agency
Hotel Catalonia Albeniz
Carregant...
x
X