Eix Clot

Eix Clot

Recollida Solidària de Joguines a On The Garage

6 de desembre de 2015

El proper dissabte 12 de desembre de 10:00 a 15:00 al Parc del Clot l'Eix Clot recollirà a la seva carpa taronja, al mercat de 2a mà On The Garage, joguines noves per a la campanya de Reis de la Federació d'Entitats del Clot-Camp de l'Arpa.

La Campanya de Reis és un projecte on diferents persones i entitats del barri s'organitzen per recollir joguines noves per a nens i nenes de totes les edats i regals per a gent gran. Després, coordinant-se amb Serveis Socials del Clot-Camps de l'Arpa, es fa lliurament de joguines, el 5 de gener, a famílies que no tenen recursos perquè tinguin la possibilitat de viure la festivitat amb il·lusió al costat dels petits de la casa . També es fa lliurament, el 6 de gener, de regals per a la gent gran que no té família o no té recursos.

Des de l'Eix Clot volem que la majoria de les famílies del barri puguin viure la nit més màgica de l'any amb il·lusió i alegria. Per això recollim joguines a la carpa de l'Eix Clot que posarem al On The Garage (mercat de 2a mà) i volem regalar un val de compra a les 200 primeres persones que portin una joguina nova.

Durant tot el dia hi haurà diferents tipus d'activitats familiars: taller de bollywood, circuit dels petits cavalls, taller de ioga, etc (més informació al facebook/on the garage parc del clot)

Un dia solidari ple d'activitats !!!!

Els nostres socis

Hotel Catalonia Atenas
Xarcuteries Bosch
Romeo Abogados
MR. USBY
Veterinari Dr Francesc Darnaculleta
Armand Òptics
Camí de Salut
Carregant...
x
X