Eix Clot

Eix Clot

Recollida Solidària de Joguines a On The Garage

6 de desembre de 2015

El proper dissabte 12 de desembre de 10:00 a 15:00 al Parc del Clot l'Eix Clot recollirà a la seva carpa taronja, al mercat de 2a mà On The Garage, joguines noves per a la campanya de Reis de la Federació d'Entitats del Clot-Camp de l'Arpa.

La Campanya de Reis és un projecte on diferents persones i entitats del barri s'organitzen per recollir joguines noves per a nens i nenes de totes les edats i regals per a gent gran. Després, coordinant-se amb Serveis Socials del Clot-Camps de l'Arpa, es fa lliurament de joguines, el 5 de gener, a famílies que no tenen recursos perquè tinguin la possibilitat de viure la festivitat amb il·lusió al costat dels petits de la casa . També es fa lliurament, el 6 de gener, de regals per a la gent gran que no té família o no té recursos.

Des de l'Eix Clot volem que la majoria de les famílies del barri puguin viure la nit més màgica de l'any amb il·lusió i alegria. Per això recollim joguines a la carpa de l'Eix Clot que posarem al On The Garage (mercat de 2a mà) i volem regalar un val de compra a les 200 primeres persones que portin una joguina nova.

Durant tot el dia hi haurà diferents tipus d'activitats familiars: taller de bollywood, circuit dels petits cavalls, taller de ioga, etc (més informació al facebook/on the garage parc del clot)

Un dia solidari ple d'activitats !!!!

Els nostres socis

Arxé
Ortopedia Clot
La Casa Agency
Pastisseria Gual
BONA NIT
Digicopy
Tintea Clot
Carregant...
x
X