Eix Clot

Eix Clot

Sorteig bicicleta elèctrica

2 de desembre de 2020

Vols guanyar una bicicleta elèctica??!! Doncs és molt fàcil, només has de comprar en els comerços de l'eix i demanar la teva papereta que anirà amb el primer premi de la Grossa.

Des del pròxim 5 de desembre fins al 30, tots aquells que compreu en els comerços associats a l'Eix Clot, rebreu una butlleta de participació, No hi ha import mínim!!

Volem seguir amb els valors i la importància de la sostenibilitat i el comerç de proximitat així que aquest any sortegem una fantàstica bicicleta, plegable i elèctrica (Marca Freel Model Z03, fabricada a Barcelona) per tenir el millor #NadalSobreRodes, per arrodonir una campanya de Nadal que, segur, serà una alenada d’aire fresc per tots nosaltres.

El dia 31 de desembre, coincidint amb la celebració del Sorteig de Cap d’Any de la Grossa, qui tingui la butlleta que coincideixi amb el primer premi de la Grossa, serà el guanyador!!!

El guanyador haurà de contactar amb nosaltres per correu electrònic o telèfon. dinamitzacio@eixclot.cat

Les bases del sorteig:

Us les adjuntem un link on podreu trobar les bases del sorteig https://n9.cl/mnfa0

Per un #Nadal sobre Rodes, mil gràcies a tots i a totes per, també en aquests temps estranys, seguir estant al costat del comerç de proximitat. Us desitgem molta sort a tots!!!!

Els nostres socis

Melosa
Mercadona
La Clote
Bodega Carol
Cronologic
Prison Experience
Farmàcia Basté
Carregant...
x
X