Eix Clot

Eix Clot

Tens un negoci i busques local a peu de carrer? Aquestes subvencions t'interessen!

25 de juny de 2020

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, ha obert la convocatòria del Programa de Subvencions per a l’Impuls socioeconòmic del territori, 'Impulsem el que fas', que ofereix ajuts de fins el 80% per a projectes que activen l'economia dels barris. Si busques un local per al teu negoci o vols instal·lar-te a peu de carrer, dona un cop d'ull a la modalitat 1 del Programa, dotada amb 360.000 euros, que està oberta fins al 2 de juliol.

La modalitat 1 del Programa Impulsem el que Fas anomenada ‘Empresa al territori’ i preveu finançar projectes que impulsin l’activitat de les empreses i l’emprenedoria al territori, i que impliquin l’ocupació de locals buits en planta baixa als districtes de Ciutat Vella, Sants-Montjuïc, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí.

Quines condicions has de complir?

Per optar a aquesta modalitat de subvenció, has de presentar la sol·licitud, acompanyada del projecte i el pressupost abans de dijous 2 de juliol demanant l’ocupació d’un local inactiu per establir-hi un negoci nou, o bé el traslladat del teu establiment una planta baixa.

El projecte pot incloure, com a costos, la compra de maquinària, la compra d’estocs o el cost de rehabilitació de locals, i ha de complir, com a mínim, un d’aquests tres requisits:

  • Recuperar, de manera demostrable, el nivell d’activitat econòmica prèvia a la crisi sanitària.
  • Oferir productes i/o serveis directament adreçats a les necessitats del veïnat.
  • Contribuir al desenvolupament econòmic de l’entorn.

Troba tota la informació clicant aquí.

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Loteria Cap i Cua
Maria Casas, biologa
La Clote
Creps Clot
Hangar 05 Producciones Artísticas
Prison Experience
Finques Martell
Carregant...
x
X