Eix Clot

Eix Clot

Torna el Targetó de l'Eix Clot

11 de setembre de 2018

Torna la campanya del Targetó de l'Eix Clot, del 12 de setembre fins el 18 d'octubre.

Les teves compres als comerços de l'Eix Clot poden fer-te guanyar 600 € en vals de compra. Demana el teu targetó en els comerços de l'Eix Clot quan facis una compra o paguis un servei.

El targetó Eix Clot és un regal als/les clients/es de l'Eix Clot per confiar en el comerç de proximitat.

Els comerços de l'Eix Clot repartirem 12.000 targetons a partir del 12 de setembre. Quan ja tinguis el teu targetó Eix Clot, cada vegada que facis una compra en un comerç de l'Eix, demana que te'l segellin.

Un cop estigui el targetó complet de segells (en total 6 segells), emplena'l amb les teves dades i diposite'l a les urnes que trobareu els seguents comerços de l'Eix: Forn Elias (Freser 90), La Gelateria (Rogent 88), Tintea (Rogent 17), Mercat del Clot (Plaça del Mercat 26)

El dia 20 d'octubre farem el sorteig  de 2 premis de 300 € en vals de compra entre tots els targetons dipositats a las urnes. El sorteig el publicarem al facebook de l'Eix Clot el mateix dia 20 d'octubre, estigues atent/a!!!!

Si guanyes un dels vals de compra de 300 € l´hauràs de gastar en un sol dia en comerços de l'Eix Clot i un màxim de 50 € per establiment.

Gràcies per confiar en el comerç del Clot-Camp de l'Arpa.

Fent comerç, fem barri!!!

Els nostres socis

Cronologic
Autorentat Mascotes El Clot
Pastisseria Gual
Hangar 05 Producciones Artísticas
Unir Tours
Bodega Carol
Humana
Carregant...
x
X