Eix Clot

Eix Clot
Ópera al Comerç

Inicio

· Quan? 3 de juny de 2022
· Dies? Divendres
· Hora? De 17:30h a 20:30h

Vine a gaudir de les millors veus emergents de la lírica catalana a una nova edició d'Òpera al Comerç a l'Eix Clot.

Divendres, 3 de juny, de 17,30 a 20,30h passeja per l'eix comercial i deixa't sorprendre per les actuacions d'artistes professionals com el contratenor Sergio Monsalve, el baríton Fernando Álvarez o les sopranos Charo Tris i Sara Bermúdez, entre altres.

Les actuacions, gratuïtes i obertes a tot el públic, tindran lloc a establiments l'eix comercial i es repetiran al llarg de la tarda perquè tothom pugui apropar-se fins a totes les botigues a descobrir la màgia de l'òpera a peu de carrer.

A més, aquest any sortegem entre tots els clients dels comerços d'Eix Clot, dues entrades per al Liceu en homenatge al 175 aniversari d'aquest Teatre, referència mundial de l'Òpera.

Per participar, només cal compartir el tiquet de qualsevol compra realitzada de l'1 al 30 de juny a les botigues o serveis associats a l'eix comercial. Tota la informació aquí.

Òpera al Comerç és una activitat impulsada per Barcelona Comerç que fins al pròxim mes de desembre (a excepció dels mesos d'estiu), arribarà, setmanalment, a un eix comercial diferent de la ciutat.

Gaudeix d'Òpera al Comerç a Eix Clot!

Participa en el sorteig

B

Baobag

Rogent 136

C

COSMÈTICS STOK GMZ

Rogent, 18

G

Games&Freak

Sequia Comtal 5

L

La Margui

Av. Meridiana, 97

Loteria El Clot

Rogent, 37

M

Maria Casas, biologa

Rossend Nobas, 12

MCR Interiors

Andrade, 2

Mercat del Clot

Plaça del Mercat, 26

MODES LAIA

Rogent, 51, bis

S

Secho´s

Llacuna 165

Carregant...
x
X