Eix Clot

Eix Clot
Pessebre Playmobil

Bases del Sorteig

1. Associaciò d'Emprenedors del Clot , a partir d'ara l'Eix Clot, organitza la campanya “Pessebre Playmobil” per tal de fidelitzar els clients dels seus establiments adherits i per oferir-los un incentiu a la compra.

2. La campanya  “Pessebre Playmobil” consisteix en el sorteig de 4 sets de Playmobil Wiltopia i 10 sobres sorpresa.

3. Les persones que vulguin participar en el sorteig hauran d’accedir a un formulari a través de l’enllaç web www.eixclot.cat/pessebre omplir totes les dades, adjuntar una fotografia de la seva targeta de segells del Pessebre Playmobil segellat per almenys 8 dels establiments adherits a l'Eix Clot i enviar-lo.

4. En la fotografia de la targeta de segells s'hauran d'identificar correctament els segells dels establiments.

5. Una mateixa fotografia no es podrà usar més d'una vegada.

6. El sorteig digital se celebrarà el dimarts 5 de gener de 2023 i inclouran tots els formularis rebuts fins al 4 de gener de 2023.

7. Es comprovarà que les targetes de segells continguin segells d'establiments adherits a Eix Clot. Si no ho són, es tornarà a fer el sorteig del premi.

8. L’organització contactarà amb les persones guanyadores de cada sorteig per fer l’atorgament del premi que li correspongui.

9. En cap cas, es canviarà el valor dels premis per diners en efectiu.

10. Els titulars dels establiments comercials i de serveis adherits a l'Eix Clot i els seus familiars; el seu personal i els familiars d’aquests no poden participar en aquesta campanya amb tiquets del seu establiment. Els treballadors de l'Eix Clot i de l’empresa que gestiona aquesta promoció i els seus familiars no poden participar en aquesta campanya com a beneficiaris dels premis.

11. En cap cas, s’acceptarà que una persona menor d’edat no acompanyada pugui recollir el premi.

12. La participació en aquesta campanya implica l’acceptació d’aquestes bases.

13. Les persones premiades accepten aquestes bases i autoritzen l’organització a fer ús dels seus noms i cognoms i fotografies, si cal, per promocionar aquesta campanya. La no acceptació d’aquest punt representa la pèrdua de la condició de premiat/da. En aquest cas l’organització es reservarà el dret de tornar a sortejar el premi o deixar-lo desert.

14. L’organització també és reserva el dret d’excloure de la participació en aquesta campanya a qualsevol establiment comercial i o de serveis que no respecti aquestes bases.

15. En cas de dubtes la versió de les bases redactada en català és la que tindrà preferència.

16. Qualsevol imprevist serà resolt per l’organització, que es reserva el dret d’interpretació d’aquestes bases.

Barcelona, 2 de desembre de 2022

Carregant...
x
X