Eix Clot

Eix Clot

Comerç al carrer del Clot-Camp de l’Arpa

Durant l’any a l’Eix Clot fem diferents actvitats on treiem els nostres comerços al carrer per tal de donar visibilitat al comerç de proximitat del nostre barri.

Porkada del Clot: Mostra de comerç entorn al porc amb motiu de Sant Antoni Abad on tots els comerços de l’Eix Clot posem parada conjuntament a l’Av. Meridiana i on es fan espectacles i tallers per atraure públic.

Viu el Sant Jordi amb l’Eix Clot: Els comerços treuen el seu negoci davant del seu establiment a la Diada de Sant Jordi per tal de participar en un dia tan romàntic i festiu en la nostra ciutat i així convidar als veïns i veïnes a passejar pel barri.

Mostra de Comerç de l’Eix Clot: per Festes de Primavera del Clot-Camp de l’Arpa  celebrem la Diada de Comerç anual on els comerços, establiments i empreses del barri posen la seva parada durant tot un dia per donar a conèixer els seus productes i serveis.

Aprofitant les diades de Festa Major i Nadal donem la posibilitat als comerços de l’Eix Clot de treure els seus productes al carrer davant de la seva botiga.

Els nostres socis

Romeo Abogados
VegaDortaDental
Llar d'infants Ter Vint
Pastisseria La Palma
Maria Casas, biologa
La Fari Mola
Marinella
Carregant...
x
X