Eix Clot

Eix Clot

Comerç al carrer del Clot-Camp de l’Arpa

Durant l’any a l’Eix Clot fem diferents actvitats on treiem els nostres comerços al carrer per tal de donar visibilitat al comerç de proximitat del nostre barri.

Porkada del Clot: Mostra de comerç entorn al porc amb motiu de Sant Antoni Abad on tots els comerços de l’Eix Clot posem parada conjuntament a l’Av. Meridiana i on es fan espectacles i tallers per atraure públic.

Viu el Sant Jordi amb l’Eix Clot: Els comerços treuen el seu negoci davant del seu establiment a la Diada de Sant Jordi per tal de participar en un dia tan romàntic i festiu en la nostra ciutat i així convidar als veïns i veïnes a passejar pel barri.

Mostra de Comerç de l’Eix Clot: per Festes de Primavera del Clot-Camp de l’Arpa  celebrem la Diada de Comerç anual on els comerços, establiments i empreses del barri posen la seva parada durant tot un dia per donar a conèixer els seus productes i serveis.

Aprofitant les diades de Festa Major i Nadal donem la posibilitat als comerços de l’Eix Clot de treure els seus productes al carrer davant de la seva botiga.

Els nostres socis

Fit&Dance School Kalalú
Veterinari Dr Francesc Darnaculleta
Creps Clot
Second Company
Farmàcia Ana Mª Macià
Finques Lemi
Pastisseria Gual
Carregant...
x
X