Eix Clot

Eix Clot

L’Eix Clot amb la Cultura Popular

Durant l’any fem diferents activitats i /o col·laboracions amb entitats culturals per tal de fomentar la Cultura Popular. L’Eix Clot volem formar part del nostre barri i de la vida cultural i social que ens envolta, és per això que fem difernts activitats per tal de celebrar dates culturals i tradicionals:

Els Reis a l’Eix Clot: amb un taller de fanalets i la visita d'un dels tres Reis d’Orient celebrem el dia que es reparteix més il·lusió entre els nens i nenes.

Porkada del Clot: Activitat coorganitzada amb Diables del Clot i Xarcuteries Bosch on es celebra Sant Antoni Abad (17 de gener) i totes les accions i/o activitats van entorn de la figura del porc.

Carnestoltes: Col·laborem amb la Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa en totes les activitats que es fan per celebrar el Carnaval.

Viu el Sant Jordi a l’Eix Clot: Des dels comerços obsquiem als nostres clients amb punts de llibre durant la semana anterior al 23 d’abril i a la Diada treiem el nostre comerç per tal de donar ambient festiu al barri.

Festes Majors a l’Eix Clot: al noviembre totes les entitats de la Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa celebrem la Festa Major amb diferents activitats . L’Eix Clot organitza el Nit de Tapes al Mercat del Clot, la Tarda de Música d’Hangar 05 i unas tallers als comerços per ensenyar l’ofici o els serveis que es tenen al barri.

Campanya de Nadal a l’Eix Clot: l’Enllumenat Nadalenc, el concurs d’aparadors de Nadal, el sorteig de premis especials, la Ginkana Familiar, els Cors de Nadal i el Anem a Buscar el Tió són les diferents activitats que fem per tal de celebrar que arriba l’época més maca i mágica de l’any: el Nadal.

Els nostres socis

Bambino
Centro Medico Xifré
La Casa Agency
Distrito 655
Mercadona
Hotel Catalonia Sagrada Família
VegaDortaDental
Carregant...
x
X