Eix Clot

Eix Clot

Promocions Targetes Fidelització

Si t'agrada aprofitar al màxim les teves compres i gaudir de l'experiència de fer-ho en els comerços del barri, llavors la targeta de fidelització de les botigues de Eix Clot és per a tu!

Aquesta és una targeta gratuïta que et permetrà acumular punts en les compres que facis a les botigues del barri i accedir a gratificacions, recompenses i a les millors ofertes que ofereixen els nostres comerços associats.

Imagina't gaudir sempre de promocions exclusives en moda, tecnologia, articles per a la llar, alimentació, productes per a la cura personal, serveis professionals,... i beneficiar-te de premis especials només disponibles per als titulars de la targeta de fidelització dels comerços de Eix Clot. No esperis més!

Consulta a continuació els programes de fidelització actius en aquests moments i tot el que pots aconseguir utilitzant la nostra targeta de punts.

I recorda que si encara no la tens, pots sol·licitar online la targeta de fidelització de Eix Clot per a començar a acumular punts des d'avui mateix.

T'esperem a les botigues de Eix Clot!

DanceLab

Escola de dansa

Concilio de Trento, 46, 08018

Vine i prova una classe sense cap compromís
Dommia

Disseny gràfic

Legalitat, 95, local, 08024

Pastisseria Gual

Pastisseries - Fleques

Mallorca, 529, botiga 3, 08026

Vàlid per compres superiors a 10 €
Siente

Xocolates i Te

Rogent, 96, 08026

Compres superiors a 10€, validesa 1 any. 100 grs de te o infusion a escollir excepte referències especials que seran 50 grs.
Carregant...
x
X