Eix Clot

Eix Clot
1 € pel teu tiquet!

1 € pel teu tiquet!

La Xarxa d'Aliments del Clot-Camp de l'Arpa ens necessita a tots més que mai, i és per això que fins al pròxim 30 de novembre totes les teves compres als comerços de l'Eix Clot es transformen en un donatiu per aquesta iniciativa popular que dona suport a persones individuals I famílies que tenen problemes per accedir a una alimentació digna i suficient.

Fes una foto al tiquet de qualsevol compra realitzada del 15 d'octubre al 30 de novembre a una botiga de l'Eix Clot i adjunta'l aquí amb les teves dades.

Inclourem el teu tiquet al comptador solidari i si arriben als 1.000 tiquets en total, bescanviarem cada un d'ells per 1€ que donarem a la Xarxa d'Aliments del Clot-Camp de l'Arpa.

Som-hi!

- Enquadra i enfoca bé el tiquet a la foto
- Puja la imatge amb les teves dades al formulari
- Valida l’enviament

... I si ets un dels 200 primers participants, rebràs un e-mail amb les instruccions per recollir la teva bossa de compra sostenible i exclusiva de l'Eix Clot.

Moltes gràcies per participar!

Nota: Els camps amb (*) són obligatoris.

Dades del participant

¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
Format incorrecte!


Establiment i tiquet de compra

¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!


Acceptació de Condicions i RGPD

Consentiment de tractament de dades

Responsable del Tractament: Associaciò d'Emprenedors del Clot
CIF: G64961519
AdreçaC. Sant Antoni Maria Claret número 358 (Espai Alchemika) - Barcelona.
Correu Electrònic: dinamitzacio@eixclot.cat

L'informem que les dades personals que conté aquest Formulari, estan incorporats en un fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de prestar-li el servei sol·licitat. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries (Reglament (UE) 2016/679).


Els nostres socis

2Pols Travel Agency
Mora Hogar
FARMÀCIA PLANA MENDO C.B.
Electricidad Sanjuan Romero
Second Company
Digicopy
Beauty Secrets
Carregant...
x
X