Eix Clot

Eix Clot
Roda el món i torna al Clot

Sorteig

Roda el món i torna al Clot!

Gràcies per confiar i comprar en els comerços del barri. Aquí comença la recta final del teu viatge cap a la millor tornada de vacances que podries imaginar... 500€ en vals de compra, t'esperen!

Fes una foto al tiquet de qualsevo compra realitzada en un dels comerços i servei de l'Eix Clot. Enfoca i enquadra bé la foto perquè es llegeixi el contingut i una vegada feta, puja-la al formulari, completa les teves dades i dona-li a enviar.

El dia 17 d'octubre farem el sorteig entre tots els formularis rebuts. Si has tingut sort i has guanyat un dels 5 vals de 100€ que tenim de premi, t'avisarem perquè puguis recollir-ho i gaudir immediatament d'ell, a les botigues de l'Eix Clot.

Recorda que pots participar tantes vegades com vulguis. Un tiquet per formulari.

Molta sort!

Nota: Els camps amb (*) són obligatoris.

Dades del participant

¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
Format incorrecte!


Establiment i tiquet de compra

¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!


Acceptació de Condicions i RGPD

Consentiment de tractament de dades

Responsable del Tractament: Associaciò d'Emprenedors del Clot
CIF: G64961519
AdreçaC. Sant Antoni Maria Claret número 358 (Espai Alchemika) - Barcelona.
Correu Electrònic: dinamitzacio@eixclot.cat

L'informem que les dades personals que conté aquest Formulari, estan incorporats en un fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de prestar-li el servei sol·licitat. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries (Reglament (UE) 2016/679).


Carregant...
x
X