Eix Clot

Eix Clot

Dommia

Dommia

Legalitat, 95, local
08024 Barcelona
Tel. 936241455Visitar website

Dommia

Dommia va iniciar les seves activitats a 1997 com empresa proveïdora de serveis de hosting i registre de dominis. En l'actualitat, l'estudi s'ha transformat per poder oferir als seus clients serveis integrals de disseny gràfic i multimèdia, comunicació, allotjament i posicionament web.

EXPERIÈNCIA
Dommia disposa d'una àmplia experiència i una elevada capacitat en disseny, posada en marxa i creació de solucions versàtils, adequades a les necessitats de cadascun dels nostres clients.

QUALITAT
Una empresa eficient i seriosa, orientada al client, que el seu propòsit es centra en acomplir els nostres projectes oferint solucions de qualitat adaptades a cada cas en particular.

POSICIONAMIENT
Oferim un eficaç servei de posicionament web basat en l'optimització del codi font per una fàcil lectura dels indexadors, això com la integració de paraules claus, en títols i continguts. Per assolir el màxim èxit possible realitzem la inserció de la seva plana en els principals cercadors d'Internet.

EQUIP DE TREBALL
Dommia està format per un equip de professionals especialitzats en diverses rames de l'àmbit de la comunicació, disseny, programació i marketing, que ens permet oferir serveis integrals de comunicació.

QUÉ OFERIM?
- Desenvolupament Multimèdia: Disseny i programació web, integració de gestor de continguts, promoció web.
- Comunicació gràfica: Identitat corporativa, disseny gràfic, publicitat, fotografia.

Categoria:
Disseny gràfic

Targetes de Fidelització
Per cada 10 compres superiors a 5€, obté un descompte directe de 5€
Només en compres superiors a 5€

Concursos

Guanya una tauleta Samsung Galaxy amb les teves compres

Vols guanyar una tauleta Samsung Galaxy Tab A8 valorada en 250 €? Durant els mesos de novembre i desembre cada vegada que facis una despesa mínima de 40 € al nostre establiment, podràs participar en el sorteig d'una fantàstica tablet per als teus moments de lleure i de lectura.

Per participar-hi només has de fer una fotografia del tiquet de caixa i enviar-lo a través del formulari que trobaràs a continuació. Pots participar totes les vegades que vulguis, com més tiquets enviats, més probabilitats tindràs de guanyar.

Publicarem el guanyador el 9 de gener de 2024 a través de la pàgina web i de les nostres xarxes socials. Molta sort!

Inscripció + 1 mes de quota gratuïta amb l'Eva Nasarre

Et recordes de l'Eva Nasarre? I dels seus looks dels vuitanta? Vesteix-te com la dona que va ensenyar a fer esport a tot un país i participa al sorteig d'inscripció + 1 mes gratuït al nostre gimnàs. Disposem de 3 packs per sortejar entre tots els concursants!

Per participar segueix les instruccions:

  • Posa't el look fitness-ochentero que més t'agradi. El muntatge pot ser individual, en parella o en grup, encara que el premi serà únicament per a una persona (l'inscrita a través del formulari).
  • Fes-te una fotografia i envia'ns-la amb les teves dades personals. Recordeu que estigui ben enfocada perquè es pugui veure correctament.
  • Tens fins al 31 de desembre del 2023 per participar-hi. El guanyador serà publicat el 7 de gener del 2024.

Només es permet una participació per persona. El guanyador serà seleccionat per un jurat format per tres persones del cos tècnic del gimnàs. Totes les imatges seran publicades a la nostra pàgina web.

Sorteig de 4 vals de compra de 50 € cadascun

Entre l'1 i el 15 de desembre les compres a Dommia tenen premi! Per participar al sorteig només ens has d'enviar una fotografia del teu tiquet de compra (valor de compra superior a 10 €) a través del formulari que trobaràs a continuació i esperar que la sort estigui del teu costat. Pots participar totes les vegades que vulguis, com més tiquets de compra enviats, més probabilitats de guanyar un dels 4 vals de compra per valor de 50 € cadascun que sortegem.

El llistat de guanyadors es publicarà a la nostra web ia través de les nostres xarxes socials el 18 de desembre del 2023. Els vals hauran de ser consumits entre el 18 de desembre del 2023 i el 18 de gener del 2024.

Carregant...
x
X