Eix Clot

Eix Clot

Dommia

Dommia

Legalitat, 95, local
08024 Barcelona
Tel. 936241455Visitar website

Dommia

Dommia va iniciar les seves activitats a 1997 com empresa proveïdora de serveis de hosting i registre de dominis. En l'actualitat, l'estudi s'ha transformat per poder oferir als seus clients serveis integrals de disseny gràfic i multimèdia, comunicació, allotjament i posicionament web.

EXPERIÈNCIA
Dommia disposa d'una àmplia experiència i una elevada capacitat en disseny, posada en marxa i creació de solucions versàtils, adequades a les necessitats de cadascun dels nostres clients.

QUALITAT
Una empresa eficient i seriosa, orientada al client, que el seu propòsit es centra en acomplir els nostres projectes oferint solucions de qualitat adaptades a cada cas en particular.

POSICIONAMIENT
Oferim un eficaç servei de posicionament web basat en l'optimització del codi font per una fàcil lectura dels indexadors, això com la integració de paraules claus, en títols i continguts. Per assolir el màxim èxit possible realitzem la inserció de la seva plana en els principals cercadors d'Internet.

EQUIP DE TREBALL
Dommia està format per un equip de professionals especialitzats en diverses rames de l'àmbit de la comunicació, disseny, programació i marketing, que ens permet oferir serveis integrals de comunicació.

QUÉ OFERIM?
- Desenvolupament Multimèdia: Disseny i programació web, integració de gestor de continguts, promoció web.
- Comunicació gràfica: Identitat corporativa, disseny gràfic, publicitat, fotografia.

Categoria:
Disseny gràfic

Targetes de Fidelització
Per cada 10 compres superiors a 5€, obté un descompte directe de 5€
Només en compres superiors a 5€
Carregant...
x
X