Eix Clot

Eix Clot

Finques Martell

Finques Martell

Independència, 307
08026 Barcelona
Tel. 932 656 538rmartell@finquesmartell.comVisitar website
P23

Finques Martell és creada l’any 1970 per Lluís Martell Gil i Mª Rosa Rofes Mestre, ubicant-se al carrer Rogent 54, amb l’objectiu de gestionar les comunitats de propietaris i el lloguer d’immobles.

Als anys 80 es fa necessària una ampliació de les oficines traslladant-se al carrer Mallorca 576 on s’inicia la modernització de l’empresa amb l’adquisició dels primers ordinadors.

És a l’any 1986 quan entren a formar part de l’empresa els dos fills dels Srs. Martell, en Lluís i la Mª Rosa i tres anys més tard, amb l’adquisició d’un nou pis, es reorganitza tot l’espai permetent tenir tres sales de juntes, tres despatxos per atendre visites i dues sales amb 15 llocs de treball, abastant la gestió de comunitats de propietaris, els serveis interns, la gestió patrimonial i la comercialització d’immobles.

Al 2001 els senyors Martell es jubilen i cedeixen el negoci als seus fills, que continuen amb la política començada pels pares.

Coincidint amb el 35è Aniversari s’obté el certificat ISO 9001, que obliga a reestructurar totes les tasques administratives i a redefinir la metodologia de treball, adaptant-la als nous sistemes informàtics i a les necessitats actuals del client.

A l’any 2008 s’inicia una transformació de la gestió interna que afegeix a l’activitat estrictament professional una visió empresarial del negoci, iniciant-se l’expansió territorial amb la inauguració d’ una sucursal a Platja d’Aro i la compra al 2013 d’una cartera de comunitats al barri del Carmel a Barcelona, obrint una oficina al carrer LLobregós 140.

Com a fita de treball al 2009 culmina l’escaneig de tots els documents de l’àrea de les comunitats oferint a l’hora la possibilitat als clients de consultar-los des de la pròpia plana web.

És l’any 2010 amb la celebració del 40è Aniversari quan s’obre una nova delegació al carrer Mallorca 558 a prop de la seu central, traslladant-se part del personal per gestionar lloguers i compra-venda d’immobles.

Però al juny del 2014 sorgeix l’oportunitat d’un local gran i lluminós, a peu de carrer, a la cantonada del carrer Mallorca amb Independència. Després d’un estiu d’ obres, s’instal·len junts de nou les dues besants del negoci, la gestió de les Comunitats i la gestió patrimonial i comercialització d’immobles.

Categoria:
Immobiliària

Carregant...
x
X