Eix Clot

Eix Clot

Humana

Humana

Mallorca, 592
08480 Barcelona
Tel. 938326552Visitar website

Humana

MISSIÓ

Protegir el medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i millorar les condicions de vida de les comunitats en vies de desenvolupament, a nivell nacional i internacional, a través de programes basats en la solidaritat, l’organització activa de les persones, amb especial atenció als joves i infants.

VISIÓ

Contribuir a un món més sostenible des d’una doble dimensió:

  • Millorar les condicions de vida de les comunitats més desfavorides del planeta i facilitar-ne el progrés econòmic i social.
  • Promoure-hi l’economia circular.

VALORS

La solidaritat, la sostenibilitat, la consciència mediambiental, la transparència, la persistència, l’orientació a les persones i la professionalitat.

Humana Fundación Pueblo para Pueblo està inscrita al registre de Fundacions Assistencials del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport amb el número 08-0347.

Humana Fundación Pueblo para Pueblo forma part de The Federation for Associations connected to the International Humana People to People Movement.

En 2017, els 1.099 projectes desenvolupats en 45 països pels 30 membres de la Federació van involucrar a 14 milions de persones.

També som membres de la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial de Global Compact, de la Asociación Española de Fundaciones, de la Federació Espanyola de la Recuperació i el Reciclatge i de la Coordinadora de Fundacions a Catalunya.

La fundació compta a més amb les ISO 9001 i 14001.

Carregant...
x
X