Eix Clot

Eix Clot

La Calaixera del Clot

La Calaixera del Clot

Clot, 57
08018 Barcelona
Tel. 930174116laia@lacalaixeradelclot.catVisitar website

La Calaixera del Clot

La Calaixera del Clot és un espai on  tot tipus de dona podrà  trobar una gran varietat de bruses, faldilles, pantalons, vestits, així com també complements que donen aquell toc que fa d’un look senzill,un look especial.

Escoltem a les nostres clientes i els oferim diferents tendències per a que puguin triar, remenar i crear una imatge i estil propi a través de la moda.

La nostre botiga es un lloc agradable i acollidor on tothom hi té cabuda i hi és ben rebut. La nostre botiga té un estil vintage on comprar serà una experiència relaxant i estimulant. A la calaixera del Clot es podrà aprendre i experimentar amb la moda i les tendència.

Volem transmetre una moda i un estil femení, romàntic  i afavoridor que es basa amb molts vestits, faldilles, bruses etc… Posar aquesta idea de estil i moda a l’abast de totes les butxaques.

Descobrir que vestir bé i amb personalitat no és qüestió de gastar molts diners sinó de treure partit a las peçes que comprem i comprar-las i combinar-las amb intel·ligència.

Categoria:
Moda - Dona

Carregant...
x
X