Eix Clot

Eix Clot

La Casa Agency

La Casa Agency

Meridiana, 171
08026 Barcelona
Tel. 931579287Visitar website

La Casa Agency


LA CASA Agency és una de les principals Xarxes d'Agències Immobiliàries a Franquícia d'Espanya que, amb una clara orientació a l'excel·lència i amb una filosofia enfocada a la millora permanent dels seus productes i serveis, marca uns nous estàndards en qualitat i innovació.

LA CASA Agency busca aportar nous valors a un mercat immobiliari que requereix més i millors prestacions, i ofertes per professionals a l'altura dels temps.

Gràcies a la seva preparació, poden detectar i satisfer les necessitats del client amb una total eficàcia i transparència.

Actualment, en el nostre aniversari i després de deu anys apostant per la constància en el treball i la proximitat amb els nostres clients, hem aconseguit consolidar una àmplia xarxa d'oficines distribuïdes per les principals ciutats de país: Madrid, Barcelona, Bilbao i Sevilla. A més, durant aquest període i gràcies a el coneixement sobre diversos mercats immobiliaris, vam decidir créixer a nivell internacional i actualment disposem de delegacions a Itàlia, Méxicoy properament, a l'Argentina

Categoria:
Immobiliària

Carregant...
x
X