Eix Clot

Eix Clot

Merceria Mariona

Merceria Mariona

Independència, 294
08026 Barcelona
Tel. 934 502 627merceriamariona@hotmail.es

Merceria Mariona

La merceria del barri del Clot de tota la vida, oberta desde l'any 1931. Ara situada a un nou local al carrer Independència, amb instal.lacions renovades en un local més nou i espaiós.

Continuem la nostre especialització en la merceria clàsica de tota la vida... Fils de cosir, agulles, botons, cintería, cremalleres, pasamaneries, recanvis de màquina de cosir, botons, cordoneria, recanvis de corseteria, gomes elàstiques, genolleres, pegament textil...

Tambè disposem de tot tipus de material per labors... llanes, fils de cotó i perlé, agulles de mitja i ganxet, roba i fil mouliné per punt de creu...

Tallers de labors:

Disposem d'un espai exclusiu per iniciar-se o millorar tècniques de labors com el punt de mitja, el ganxet o el punt de creu.

Servei de guiatge: Si ja saps treballar la mitja o el ganxet, però necessites una ajuda addicional per continuar la teva labor, disposem d'un servei de guiatge de la labor dos dies a la setmana.

Servei de comandes: "Si no ho trobes a la Mariona, no ho trobaràs enlloc" Aquesta és una frase molt comentada al barri per els nostres clients. Si no ho tenim en stock disposem d'un servei de búsqueda i encàrreg del material que necessitis.

Categoria:
Merceries

Mapa de Localització

Mostrar ruta a peu
Carregant...
x
X