Eix Clot

Eix Clot

Safety Work

Safety Work

Muntanya, 80
08026 Barcelona
Tel. 932456785administracio@safetywork.catVisitar website

Safety Work

SAFETY WORK, S.L. és un Servei de Prevenció de Riscos Laborals Aliè, acreditat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, amb el número SP-013-T.

El nostre objectiu, és vetllar per la Seguretat i la Salut dels Treballadors de les Empreses del nostres Clients, així com acompanyar-los en la seva Activitat Preventiva. 

Les nostres oficines estan situades al carrer Muntanya, núm. 80, de Barcelona i també estem presents en altres tres Delegacions situades a Vila-Seca, Calella i Llagostera respectivament.

Disposem de Centres Mèdics i Unitats Mòbils pròpies, amb Metges i Infermeres Especialitzats en  Medicina Laboral, així com d’Aules per a l’Activitat Formativa en cada un dels nostres Centres.

Tant si la seva Empresa compta amb molts Treballadors, i un alt risc, com si es tracta d’una Empresa familiar amb molt pocs Treballadors, li oferim un Servei Personalitzat, de Qualitat i Proper.

A més dels Serveis habituals com a Servei de Prevenció, també oferim:

  • Assessorament, Gestió del Procés, la Prevenció i la Seguretat en la retirada de materials contaminants, principalment Amiant.
  • Plans d’Autoprotecció.
  • Plans de Seguretat i Salut.
  • Coordinació en Seguretat i Salut en Obres.
  • Peritatges en Seguretat i Salut Laboral.
  • Identificació i Mesurament de Riscos Higiènics (soroll, pols, agents químics, etc.).
  • Formació de 6 h., 20 h. i 60 h. per el Sector de la Construcció, el Metall i la Fusta.

És per tot això que podem oferir una excel·lent relació Qualitat/Preu, Professionalitat i en el seu cas, l’avantatge de la Proximitat.

Per a més informació poden trucar-nos al 932 456 785 o a través de correu electrònic a info@safetywork.cat.

Categoria:
Riscos Laborals

Carregant...
x
X