Eix Clot

Eix Clot

Siente

Siente

Rogent, 96
08026 Barcelona
Tel. 934 50 88 58hola@siente.esVisitar website
P23

Siente

Siente és una botiga especialitzada en tes, infusions i espècies a granel. Som una empresa familiar que cuida el detall i ofereix un tracte personalitzat i un producte de qualitat. A més a més de la botiga, disposem d’un petit saló degustació on podràs probar tots els tes de la botiga, còmode i tranquil.lament.

QUE OFERIM?

TE: Tes de qualitat a granel. Purs o aromatitzats. Disposem d’una gamma de cultiu ecològic.
ROOIBOS: Pur o aromatitzats. També N’hi ha de cultiu ecològic.
BARREGES I HERBES MEDICINALS: Diversitat d'infusions i herbes per regular les funcions del cos. Tenim herbes soltes o barreges més completes fetes especialment per a les dolències més comunes…
ACCESSORIS PEL TÉ I LES INFUSIONS: Filtres, tasses i gots, teteres, minuters, dosificadors...

EL SALÓ DE TE:

A dalt de la botiga disposeu d’una saló acollidor i íntim per poder degustar els tés i infusions de la botiga, així com fer un mos de galetes o pastís.
El saló té wi-fi, punt d’intercanvi de llibres i jocs de taula.
Per tal de dinamitzar-lo organitzem exposicions a les parets del saló, així com diferentes activitats: tallers, clases de conversa en anglès, club de lectura, etc. L’espai es pot llogar per organitzar-hi altres activitats.

Categoria:
Xocolates i Te

Targetes de Fidelització
Per cada 10 compres, 100grs de regal!
Compres superiors a 10€, validesa 1 any. 100 grs de te o infusion a escollir excepte referències especials que seran 50 grs.
Carregant...
x
X