Eix Clot

Eix Clot

Mona Solidària 2014

· On? Pastisseria La Palma i Plaça Font i Sagué
· Quan? 26 d'abril de 2014
· Hora? 10:30h

La pastisseria la Palma amb l’Eix Clot organitzen, per 5è any consecutiu, una Mona Solidària per recollir aliments amb la Fundació Banc d’Aliments

L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 26 d’abril, d’10:30 a 14:00 hores, a la pastisseria La Palma (Clot, 68).

La Mona Solidària, “La ciutat i el tren de l’alegria”, aquest any és una peça que recrea una ciutat amb els personatges ben coneguts pels infants. Està feta de més de 30 kg. de xocolata i es repartirà a totes les persones que facin una donació d’aliments bàsics (oli, arròs, pasta, llegums secs,...)

La pastisseria La Palma (c/ Clot, 68), dirigida per Ramon Pérez i establiment de referència al barri de Sant Martí de Barcelona, va engegar la iniciativa de la Mona Solidària a l’any 2009, juntament amb l’Eix Clot (Associació d’Emprenedors del Clot) i el Mercat del Clot.

La finalitat de l’acte és ajudar a la recollida d’aliments per a la Fundació Banc d’Aliments, donar-li més proximitat a aquelles entitats del barri que fan repartiment als que més ho necessiten i que es coordinen amb la Fundació.

Com que la Mona Solidària fa cinc anys, aquest any s’ha volgut començar més d’hora les activitats obertes a tothom i sobretot als més petits:

A les 10:30 la banda de jazz Dixieland farà un cercavila pel carrer Clot, Sèquia Comtal, Plaça del Mercat i Font i Saguè.

A les 11:15 a la plaça Font i Saguè es podrà gaudir de la ballada dels Gegants del Clot, de l’exhibició dels Balls de Bastons del Clot i de la trobada castellera dels Castellers de Barcelona.

Durant tot el matí petits i grans estan convidats a aportar aliments (oli, arròs, pasta o llegums secs) i a canvi podran gaudir d’un tall de la mona gegant elaborada per la Pastisseria La Palma, de 80 x 150 cm, de més de 30 kg de xocolata en la qual s’han invertit més de 50 hores de treball.

Els nostres socis

Wings Barcelona
Birra 08
Farmàcia Egea - Thomas
La Margui
Prison Experience
Mogadealer, S.L.
Hangar 05 Producciones Artísticas
Carregant...
x
X