Eix Clot

Eix Clot

Rebaixes estiu 2017

30 de juny de 2017

Avui, divendres, 30 de juny, un dia abans del que tradicionalment estem acostumats, arrenquem oficialment amb el període de Rebaixes d'Estiu .

Fundació Barcelona Comerç, fent front comú amb el sector, aposta per l’arrencada “tots a una”, unificant la data d’inici d'aquest període de vendes, amb l'intenció d'acabar amb el desconcert actual i posar de nou en valor el concepte “Rebaixes”.

Des de la suspensió de l’antiga Llei de Comerç de la Generalitat de Catalunya, la Fundació ha exigit en múltiples ocasions, davant les administracions, el respecte als períodes tradicionals de rebaixes i l'inici conjunt d'aquestes campanyes amb intenció d'acabar, així, amb l'actual confusió de tants períodes de "venda especial i, com a conseqüencia, per aturar la progressiva pèrdua d'identitat del propi concepte de "Rebaixes".

"Tanta disgregació en la temporalitat i inici de les Rebaixes pot acabar, de cara al consumidor, "normalitzant" la venda amb descompte i que aquest ja no percebi les rebaixes com quelcom avantatjós. Aquesta única data d'inici afavoreix i posa en valor el concepte de les Rebaixes. Per al comerç de proximitat, el fet d'un únic tret de sortida per a tots, igual, afavoreix la seva competitivitat i preserva l'embranzida inicial d'aquest període de venda especial que en alguns establiments, com els de moda o complements per a la persona, concentra els dies de més facturació de tot l'any", ha manifestat Salva Vendrell, president de Fundació Barcelona Comerç, a diferents mitjans de comunicació.

Enguany, doncs, la campanya de Rebaixes d'Estiu arrenca avui, divendres, 30 de juny i s'allargarà fins el proper 31 d'agost (incloent-hi aquest proper diumenge, 2 de juliol, com a festiu autoritzat per obertura de comerços)

Els nostres socis

La Casa Agency
Ortopedia Clot
Melosa
Siente
Xarcuteries Bosch
Armand Òptics
Farmàcia Ana Mª Macià
Carregant...
x
X