Eix Clot

Eix Clot

Bases sorteig "Viu un Sant Jordi de llibre a Eix Clot!"

1. Associaciò d'Emprenedors del Clot , a partir d'ara l'Eix Clot, organitza la campanya de promoció “Viu un Sant Jordi de llibre a Eix Clot!” per tal de fidelitzar els clients dels seus establiments adherits i per oferir-los un incentiu a la compra.

2. La campanya  “Viu un Sant Jordi de llibre a Eix Clot!” consisteix en el sorteig d'una compra valorat en 100€ per gastar a llibreries (50€), floristeries (25€) i comerços generalistes (25€) de l’eix comercial

3. Les persones que vulguin participar en el sorteig hauran d’accedir a un formulari a través de l’enllaç inferior, omplir totes les dades, adjuntar-hi dues fotografies de les sardines trobades a l'Eix Clot enviar-lo.

4. Una mateixa foto no es podrà utilitzar més d'un cop. Però podeu participar tants cops com llibre strobeu als aparadors de l'Eix Clot.

5. El sorteig es celebrarà el 4 d'abril de 2021 amb el formuaris rebuts entre el 14 de febrer i 30 d'abril.

6. Es comprovarà que les fotografies rebudes siguin correctes i que no s'hagi comès frau. En cas negatiu, es tornarà a fer el sorteig del premi.

7. L’organització contactarà amb les persones guanyadores de cada sorteig per fer l’atorgament del premi.

8. En cap cas, es canviarà el valor dels premis per diners en efectiu.

9. Els titulars dels establiments comercials i de serveis adherits a Eix Clot i el seu personal no poden participar en aquesta campanya. Els treballadors de l'Eix Clot i de l’empresa que gestiona aquesta promoció i els seus familiars no poden participar en aquesta campanya com a beneficiaris dels premis.

10. En cap cas, s’acceptarà que una persona menor d’edat pugui recollir el premi.

11. La participació en aquesta campanya implica l’acceptació d’aquestes bases.

12. Les persones premiades accepten aquestes bases i autoritzen l’organització a fer ús dels seus noms i cognoms i fotografies, si cal, per promocionar aquesta campanya. La no acceptació d’aquest punt representa la pèrdua de la condició de premiat/da. En aquest cas l’organització es reservarà el dret de tornar a sortejar el premi o deixar-lo desert.

13. L’organització també és reserva el dret d’excloure de la participació en aquesta campanya a qualsevol establiment comercial i o de serveis que no respecti aquestes bases.

14. En cas de dubtes la versió de les bases redactada en català és la que tindrà preferència.

15. Qualsevol imprevist serà resolt per l’organització, que es reserva el dret d’interpretació d’aquestes bases.

Barcelona, 12 d'abril de 2021

Participa!

Els nostres socis

Ortopedia Clot
Rompecabezas
La Margui
La Clote
Veterinari Dr Francesc Darnaculleta
Dommia
Forn Elias
Carregant...
x
X