Eix Clot

Eix Clot

Bases sorteig "Viu un Sant Jordi de llibre a Eix Clot!"

1. Associaciò d'Emprenedors del Clot , a partir d'ara l'Eix Clot, organitza la campanya de promoció “Viu un Sant Jordi de llibre a Eix Clot!” per tal de fidelitzar els clients dels seus establiments adherits i per oferir-los un incentiu a la compra.

2. La campanya  “Viu un Sant Jordi de llibre a Eix Clot!” consisteix en el sorteig de 20 llibres i de 20 roses.

3. Les persones que vulguin participar en el sorteig hauran d’accedir a un formulari a través de l’enllaç inferior, omplir totes les dades, adjuntar-hi la fotografia del tiquet de compra i enviar-lo.

4. Una mateixa foto no es podrà utilitzar més d'un cop. Però podeu participar tants cops com compres realitzeu als negocis adherits a  l'Eix Clot.

5. El sorteig es celebrarà el 22 d'abril de 2024 amb el formuaris rebuts entre l'1 i 21 d'abril.

6. Es comprovarà que les fotografies rebudes siguin correctes i que no s'hagi comès frau. En cas negatiu, es tornarà a fer el sorteig del premi.

7. L’organització contactarà amb les persones guanyadores de cada sorteig per fer l’atorgament del premi. El dia màxim de recollida del premi serà el 30 d'abril.

8. En cap cas, es canviarà el valor dels premis per diners en efectiu.

9. Els titulars dels establiments comercials i de serveis adherits a Eix Clot i el seu personal no poden participar en aquesta campanya. Els treballadors de l'Eix Clot i de l’empresa que gestiona aquesta promoció i els seus familiars no poden participar en aquesta campanya com a beneficiaris dels premis.

10. En cap cas, s’acceptarà que una persona menor d’edat pugui recollir el premi.

11. La participació en aquesta campanya implica l’acceptació d’aquestes bases.

12. Les persones premiades accepten aquestes bases i autoritzen l’organització a fer ús dels seus noms i cognoms i fotografies, si cal, per promocionar aquesta campanya. La no acceptació d’aquest punt representa la pèrdua de la condició de premiat/da. En aquest cas l’organització es reservarà el dret de tornar a sortejar el premi o deixar-lo desert.

13. L’organització també és reserva el dret d’excloure de la participació en aquesta campanya a qualsevol establiment comercial i o de serveis que no respecti aquestes bases.

14. En cas de dubtes la versió de les bases redactada en català és la que tindrà preferència.

15. Qualsevol imprevist serà resolt per l’organització, que es reserva el dret d’interpretació d’aquestes bases.

Barcelona, 1 d'abril de 2024

Participa!

Els nostres socis

Gran Ruca
Mogadealer, S.L.
VegaDortaDental
Floristería Jovi
Naranjito
Autorentat Mascotes El Clot
MCR Interiors
Carregant...
x
X