Eix Clot

Eix Clot

Birra Birrae

Birra Birrae

Andrade, 2 - 10, Local 9
08018 Barcelona
Tel. +34 931 729 130birrabirrae@outlook.comVisitar website

Birra Birrae

Oferim cerveses artesanes així com d'importació.

La cervesa es un producte que durant anys ha quedar relegada a segon terme per darrere del vi. Ara es el seu moment. Molts estils estan renaixent i es re inventen per oferir el millor de elles mateixes. Productes naturals, sense additius i sense pasteuritzar. Així es la cervesa que bevien els nostres avant passats, així es la cervesa que volem beure. Cerveses de la nostra terra (Berga, L'Hospitalet, Barcelona, Olost, Terra d'Ebre...) a l'abast de la vostra mà.

Una gama molt ample de cerveses elaborades per mestres cervesers que dediquen el seu temps i la seva passió a fer productes de qualitat. Kellers, Souts, Brown Ales, Lagers, IPAs, Làmbiques, Weizen... Estils tan diferents i únics que no podràs parar mai de tastar coses noves, coses úniques.

Alemania, Dinamarca, Japó, Bélgica, França, Espanya... Són algunes de les procedencies de les nostres cerveses d'importació.

Serveis Birra Birrae
-Cursets de tast guiat mensuals
-Cursets de tast guiat privats
-Assessorament individualitzat
-Serveis a restauració i hotelera.
-Regals personalitzats.
-Regals per a empreses.

"Amb Birra Birrae, podràs beure bé, i viuràs millor. I si no t'agrada la cervesa, es que no has trobat la teva; vine i t'assessorem".

Categoria:
Botiga de Cerveses

Carregant...
x
X