Eix Clot

Eix Clot

Hangar 05 Producciones Artísticas

Hangar 05 Producciones Artísticas

Bassols, 5
08026 Barcelona
Tel. 931635648hangar05bcn@gmail.comVisitar website

Hangar 05 Producciones Artísticas

Hangar05 Produccions Artístiques SL és una empresa dedicada a l’art i la cultura a Barcelona. A dins disposa de locals d’assaig per a grups de música, un auditori i un estudi de gravació. També disposen d’un servei de concerts i lloguer de material.

Som el teu punt de referència en el camp de la música i l'art a Barcelona. Et convidem a gaudir dels nostres locals d'assaig per a grups de música i professors particulars com també del nostre auditori on es celebren actes i concerts.

Si ets dels que creus que l'art i la cultura inspiren alegría en les persones i desperten tot tipus d'emocions; en aquest cas, vine a coneixe'ns o posa't en contacte amb nosaltres per telèfon o e-mail. Estarem encantats d'ajudar-te.

A Hangar05 oferim un espai completament insonoritzat perquè puguis crear i desenvolupar els teus projectes tant musicals com de qualsevol altre art. El nostre major desig es posar l'art i la cultura a l'abast de tothom. A més, volem fomentar l'acostament entre artistes i públic per tal de que et sentis en el teu entorn.

Categoria:
Música i Art

Carregant...
x
X