Eix Clot

Eix Clot

Mona Solidària 2013

· Quan? 30 d'abril de 2013

Gràcies a la participació del barri, per quart any consecutiu la Mona Solidària ha sigut un èxit!
El passat 13 d’abril l’Eix del Clot, la pastisseria la Palma, l’Eix Clot i el Mercat del Clot vàrem celebrar la Mona Solidària. Ja és un acte solidari anual i habitual per als veïns i les veïnes del Clot i el Camp de l’Arpa. Tant és així que, a canvi d’un tall de mona, es van recaptar 2.272 kg d’aliments! (Destaquem: 436 l. d’oli, 636 kg d’arròs, 276,6 kg. de macarrons, 150 l. de llet, 225 kg. de llegums secs, 118 kg. De llegums cuinats).
Tots aquests aliments ja s’han repartit entre les entitats que formen part de la xarxa del Banc d’Aliments al Clot i el Camp de l’Arpa.
Gràcies veïns i veïnes per la vostra solidaritat!
Aquest acte solidari no hauria sigut tan animat i divertit sense la col•laboració d’algunes de les entitats i colles més actives al barri: els Gegants del Clot, els Falcons de Barcelona, el Tabalers de l’Orfeó martinenc i l’Associació sociocultural Xanquiquipugui.
Finalment un agraïment especial al FC Barcelona que, amb els seus valors, ha inspirat el nostre pastisser solidari de la Palma, en Ramon Pérez, en la creació la Mona solidària d’aquest any.
Ja estem esperant la Mona Solidària, edició 2014!

Els nostres socis

Finques Martell
DanceLab
Loteria Cap i Cua
Farmàcia Egea - Thomas
Xarcuteries Bosch
Wings Barcelona
Mercat del Clot
Carregant...
x
X