Eix Clot

Eix Clot
L'Eix Clot et porta de vacances! 2023

Sorteig

Amb ganes de desconnectar i gaudir d’uns dies de relax? Doncs aquest any, l’Eix Clot et porta de vacances! Sortegem dos packs de vacances per agrair el teu compromís amb el comerç de proximitat! Vols un?

Per optar al primer premi, aconsegueix les teves participacions per al sorteig, amb quatre números cada una, a les teves compres a les botigues de l'eix comercial realitzades del 6 al 30 de juny.

Amb aquesta mateixa butlleta, podràs participar en el sorteig del segon premi fent una fotografia del tiquet de la compra, omple el següent formulari, adjunta la foto, envia i comença a preparar les maletes!

Recorda enfocar i enquadrar bé el tiquet perquè es pugui llegir bé. Pots enviar tants tiquets com vulguis. Un per compra i formulari.

Cada butlleta del sorteig incorpora 4 participacions. Si una d'aquestes coincideix amb el número del primer premi del sorteig de l'ONCE del 30 de juny, hauràs guanyat!!!, i t'emportaràs el nostre viatge valorat en 700€, gestionat per Unir Tours.

A més, si et registres en el formulari del sorteig, tens l'opció de guanyar, també, l'escapada valorada en 400€, gestionada per 2Pols Travel Agency que sortejarem el 9 de juliol entre tots els formularis rebuts fins al dia anterior.

Sort!

NOTA: El primer premi valorat en 700 € i gestionat per Unir Tours se sortejarà també el pròxim 9 de juliol al no haver estat retornada la butlleta de participació. Tens fins al 8 de juliol per a continuar comprant a les botigues de l'Eix Clot. i optar a un dels dos viatges!!

El formulari d'entrada de dades està inhabilitat.
Carregant...
x
X