Eix Clot

Eix Clot

Activitats de Nadal a l'Eix Clot

5 de desembre de 2014

No et perdis totes les activitats i campanyes que farem per finalitzar el 2014 i començar el 2015:

CONCURS D’APARADORS ENTRE ELS COMERÇOS DE L’EIX CLOT
Del 6 al 14 de desembre, concurs d’aparadors entre els comerços de l’Eix Clot per crear una atmosfera de festa nadalenca a les botigues i motivar la compra als veïns i veïnes del barri.

RASCA DE NADAL
Del 9 al 21 de desembre demana el teu rasca quan facis una compra superior de 5 € i podràs guanyar premis.

L’EIX AMB LA MARATÓ DE TV3
14 de desembre de 10:00 a 14:00 a tres diferents ubicacions del barri (Rogent-Coll i Vehí, Plaça de l’Oca i Plaça del Mercat) es faran activitats per atraure a la gent (danses, tallers, actuacions, exhibicions, ...) i recaptar diners per a la Marató de TV3. Aquest any per a les malalties del cor, posar un llaç i ajuda a un cor, fem bategar el cor del Clot.

ANEM A BUSCAR EL TIÓ
20 de desembre de 11:00 a 14:00. Uns follets, ajudats pels nens i nenes del barri buscaran un Tió i quan el trobin el picaran perquè els cagui regalets. El 18 i 19 de desembre el client dels comerços de l'Eix clot rebrà, quan faci una compra, un ticket per tal del que el Tió li cagui un regalet.

CORS DE NADAL
22 i 23 de desembre de 17:30 a 20:30 concerts a diferents carrers i places de l’Eix Clot de la música del Nadal, del cors de diferents entitats del barri (Foment Martinenc, Orfeó Martinenc, Casa Cuenca, Cor Gospel Clot, etc)

GIMKANA FAMILIAR
30 de desembre de 11:30 a 13:30 a la plaça de l’Oca. Ginkana familiar per les botigues de l’Eix Clot on els nens han de descobrir quin és l’error que s’amaga a l’aparador del participants. Les famílies o grups que vulguin inscriure’s hauran de portar una joguina nova per participar a la gimkana, així es recollirà joguines per projectes de diferents entitats solidàries.

TALLERS DE MANUALITATS
3 de gener de 12:00 a 13:30 a Rogent/Coll i Vehí Taller de manualitats. Es farà recollida de joguines velles i noves per projectes de diferents entitats solidàries.

VISITA DEL REI MAG
5 de gener de 11:00 a 14:00 i de 16:30 a 19:00 al carrer Clot, 93 uns dels Reis Mags vindrà a visitar als nens i nenes del barri. Es farà recollida de joguines velles i noves per projectes de diferents entitats solidàries.

Els nostres socis

Birra 08
Wings Barcelona
Autorentat Mascotes El Clot
Hotel Catalonia Albeniz
FARMÀCIA PLANA MENDO C.B.
Mora Hogar
INMOAS-SER
Carregant...
x
X