Eix Clot

Eix Clot

Concurs d'aparadors de l'Eix Clot

3 de desembre de 2015

Del 10 al 22 de desembre els comerços de l'Eix Clot tindran l'aparador preparat perquè tu votis quin és el que més t'agrada.

Només has de seguir-nos al Facebook i al Instagram de l'Eix Clot i votar, donant-li a "m'agrada" a l'aparador que més bonic et sembli i representi més Nadal. Els vots es comptabilitzaran fins al dia 22 de desembre a les 22:00.

Entre totes les persones que hagin votat es farà un sorteig de 300 € en vals de compra per utilitzar en els comerços de l'Eix Clot per a les compres nadalenques. Els vals de compra caducaran el 6 de gener.

El guanyador del sorteig es publicarà el 23 de desembre a les 12:00 a la pàgina web, al Facebook i al Twitter. Totes les persones donen la seva conformitat a publicar el seu nom, en el cas que sigui el guanyador, només amb seguir a l'Eix Clot al Facebook i al Instagram i votar al concurs. Al guanyador del sorteig se l'informarà de manera privada de que ha sigut el guanyador del premi de 300 en vals de compra i on haurà de recollir-lo.

També, el dia 23 de desembre a les 12:00, es faran públics el tres comerços guanyadors (1er , 2n i 3r premi) del concurs d'aparadors a la web, al facebook i a l'instagram.

El teu vot compta !!!!

Els nostres socis

Maria Casas, biologa
Hotel Catalonia Sagrada Família
Distrito 655
A ruta gallega
La Margui
Naranjito
Dommia
Carregant...
x
X