Eix Clot

Eix Clot

El coronavirus impulsa la digitalització dels petits comerços

25 d'agost de 2021

La Diputació de Barcelona ha posat en marxa una plataforma digital de formació en e-commerce per crear noves oportunitats comercials que complementin l’atenció presencial.

Com muntar una botiga online pas a pas o com elaborar el teu pla de màrqueting online i offline són dos dels vint cursos que ofereix Digiemprèn. Amb l’objectiu de donar solucions als petits comerciants del país, la Diputació de Barcelona ha posat en marxa una plataforma digital de formació en e-commerce perquè la crisi de la Covid-19 sigui una oportunitat per a digitalitzar les vendes. 

Es tracta de crear noves opcions comercials que complementin l’atenció presencial, alhora que puguin augmentar la seva competitivitat. S’adreça a comerciants, serveis i persones creadores, artesanes o emprenedores que volen obrir una botiga online.

Així, el programa ofereix dos tipus de formacions:

  • Miniguies amb vídeos de 10 minuts de durada amb consells i informació en temes de digitalització.
  • Cursos d’una durada aproximada de tres setmanes per aprendre a través de lliçons senzilles i a un ritme pausat. Inclouen vídeos, tutorials, material descarregable i un fòrum per atendre dubtes. A més, disposa també d’un grup d’ajuda per construir una comunitat entre usuaris i professorat. Entre els cursos que ofereix la plataforma destaquen: “Com aconseguir les teves pròpies fotos professionals”, “Crea el teu perfil a Google Maps i posiciona’t en l’àmbit local”, “Claus de la logística en el comerç online”…

Més informació

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

MR. USBY
Chisholm School
Finques Martell
Òptica Tutusaus
INMOAS-SER
Veterinari Dr Francesc Darnaculleta
Siente
Carregant...
x
X