Eix Clot

Eix Clot

La propera edició de 080 Barcelona Fashion se celebrarà del 14 al 17 de setembre i serà en format digital

19 de maig de 2020

La propera edició de 080 Barcelona Fashion se celebrarà del 14 al 17 de setembre i serà en format digital. Finalment, la 26a edició de la plataforma catalana de moda, que impulsa el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement, i que inicialment estava prevista per a finals de juny-principis de juliol, es trasllada al mitjans de setembre.

Així mateix, 080 Barcelona Fashion –que ja en les darreres edicions ha intensificat la seva aposta per la sostenibilitat, les noves tecnologies i els nous formats d’exhibició- ha decidit optar per celebrar la propera edició del certamen únicament en format digital, i així donar resposta a les actuals necessitats del sector derivades de la crisi sanitària i alhora avançar-se als escenaris de futur per a la moda.

Amb aquesta decisió, 080 Barcelona Fashion vol posicionar-se en el nou escenari amb una edició en format digital, com ja han anunciat altres setmanes de la moda a nivell mundial.

Properament s’obrirà la convocatòria amb les condicions i requisits per a la participació de dissenyadors i marques de moda en aquesta propera edició.

Generalitat de Catalunya

Els nostres socis

Wings Barcelona
Pastisseria Gual
Humana
Ortopedia Clot
Camí de Salut
Món Estetic
Melosa
Carregant...
x
X