Eix Clot

Eix Clot

Resolució de la convocatòria general de subvencions

11 de juny de 2020

Ja s'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) la resolució provisional de la Convocatòria General de Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2020.

En aquesta resolució provisional s’indiquen els projectes subvencionats i la proposta d’import que se’ls concedeix. També s’informa dels projectes denegats i els no admesos. En alguns casos, l’Ajuntament requerirà als sol·licitants documentació addicional, com ara una fotocòpia compulsada dels estatuts de la persona jurídica o el certificat d’estar al corrent del pagament amb Hisenda o la Seguretat Social.

Enguany les entitats que no rebin aquest requeriment i tinguin una subvenció aprovada, passaran a cobrar-la directament, sense esperar a la publicació de la llista amb la resolució definitiva. El decret d’Alcaldia del 22 d’abril, relatiu a les mesures a aplicar als procediments de subvencions del sector públic municipal a causa de la declaració de l’estat d’alarma, va establir algunes mesures de flexibilització en relació a aquesta Convocatòria General de Subvencions per a 2020, com que la quantia de la subvenció atorgada pugui arribar fins al 80% de la despesa total del projecte (en la convocatòria era el 50%) o la interrupció de tots els terminis administratius mentre duri aquest estat d’alarma.

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

DanceLab
Marta Taller Botiga
Baobag
Mogadealer, S.L.
Escuela Ballet David Campos
Mercadona
Pastisseria La Palma
Carregant...
x
X