Eix Clot

Eix Clot

Sessió informativa online sobre la convocatòria de subvencions Enfortim l’ESS 2020

17 d'abril de 2020

Promoguda per Barcelona Activa, la sessió informativa tindrà una durada de 90 minuts, i les entitats interessades han de registrar-se prèviament.

El 17 d’abril, de 12 a 13.30 h,  la Direcció de Serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Barcelona Activa ofereixen una sessió informativa online sobre la convocatòria de subvencions Enfortim l’ESS 2020. Les entitats interessades en participar s’han de registrar, i ho poden fer a través del següent enllaç.

Les persones físiques o jurídiques que necessitin informació addicional o resoldre dubtes sobre la convocatòria de subvencions públiques poden participar a la sessió d’hora i mitja que co-organitza la Direcció de Serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Barcelona Activa.

Aquesta sessió informativa s’afegeix als altres recursos de suport com l’assessorament telemàtic individual o el repositori de recursos per l’ESS.

Recordem que, en aplicació del RD 463/2020, el termini de presentació de projectes a les diverses convocatòries de l’ajuntament queda en suspens fins l’aixecament de l’Estat d’Alarma.

Sobre l’Enfortim l’ESS 2020

La convocatòria de subvencions Enfortim l’ESS 2020 de l’Ajuntament de Barcelona impulsa la creació, la consolidació i la intercooperació de projectes a la ciutat. Amb una dotació de 800.000€, aquesta convocatòria té un impacte important a l’hora de donar suport a accions i projectes de dinamització econòmica molt diversos, també en la situació d’emergència creada arran de la Covid-19. Les entitats poden obtenir fins al 80% de finançament i tenen un any per executar havent-se iniciat durant l’any 2020 (des de l’1 de gener com el 31 de desembre, tenint sempre la justificació de despesa mínima inicial).

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Pastisseria Gual
Bodega Carol
Òptica Tutusaus
Farmàcia Ana Mª Macià
Ortopedia Clot
BONA NIT
Finques Martell
Carregant...
x
X