Eix Clot

Eix Clot

Vols ser protagonista d’una historia amb final feliç al Clot? Participa al gran sorteig de Sant Jordi

· Quan? De l'1 al 21 d'abril de 2024

Vet aquí que una vegada hi havia un Eix Comercial a Barcelona, l’Eix Clot, amb un munt de botigues locals, cada una amb productes de qualitat i uns botiguers entusiastes al capdavant que agraïts per la confiança dels seus clients van decidir pensar una forma especial per premiar l'aposta del veïnat pel comerç de proximitat.

Els van venir un munt d'idees al cap. Van donar-hi voltes i es van posar a treballar, i apropant-se la diada de Sant Jordi, ho van tenir clar. Un gran sorteig de llibres i roses, van pensar!

Afanyosos ho van preparar i, va arribar el dia, avui, d’anunciar que el sorteig ja està a punt.

Guanyar és tan fàcil com obrir un llibre! Només cal fer una foto amb el mòbil al tiquet de qualsevol compra realitzada de l'1 al 21 d'abril en un dels comerços associats a Eix Clot i pujar la imatge a la plataforma del sorteig a la web de l'Eix Comercial per poder participar.

Entre tots els tiquets rebuts - pots pujar tants diferents com vulguis -el dia 22 d'abril, se sortejaran 20 exemplars del llibre “El Clot Camp de l’Arpa, Comerços” de Joan Àngel Frigols i Jordi Morell que es podran recollir en Nollegiu. A més, també se sortejaran 20 vals de roses perquè els guanyadors les puguin anar a buscar el dia de Sant Jordi al Jardinet del Clot i a la Floristería Jovi.

Així que, des del primer dia d’abril, totes les teves compres a les botigues de l'eix comercial del Clot són una oportunitat per convertir-te en protagonista guanyador d’aqueta història. Participa!

Conte contat, conte…. no acabat! El final, el 22 d’abril, el gran dia del sorteig de Sant Jordi de l’Eix Clot!

Molta sort!

Participa!

Els nostres socis

Electricidad Sanjuan Romero
Armand Òptics
Naranjito
Hotel Catalonia Atenas
Sonisord
Prison Experience
Dommia
Carregant...
x
X