Eix Clot

Eix Clot

El Govern aprova ajuts per valor de 5 milions d'euros a microempreses i aut˛noms per al manteniment de l'ocupaciˇ

27 de maig de 2020

  • Amb aquesta mesura, l’Executiu preveu beneficiar fins a 1.100 microempreses i autònoms.

El Govern ha aprovat una línia d’ajuts de 5 milions d’euros a microempreses i autònoms per al manteniment de l’ocupació. L’import anirà a càrrec del Servei d’Ocupació de Catalunya.

El Govern posa en marxa aquests ajuts adreçats a microempreses o treballadors per compte propi que tinguin contractades fins a deu persones i que hagin mantingut la plantilla durant la crisi sanitària de la Covid-19, ja sigui perquè hagin efectuat un expedient de regulació temporal d’ocupació o hagin reduït la jornada laboral dels contractes de treball.

La mesura consisteix en un ajut del 50% del salari mínim interprofessional per a un màxim de tres treballadors durant sis mesos, sempre que es mantingui el 100% de la plantilla anterior a l’estat d’alarma i, com a mínim, durant els 12 mesos següents al reinici de l’activitat. L’Executiu preveu beneficiar fins a 1.100 microempreses i treballadors per compte propi.

Aquesta línia d’ajuts de suport al manteniment dels llocs de treball forma part del “Pla de xoc per a l’ocupació durant i després de la crisi sanitària de la Covid-19: persones, empreses i territori” que ha posat en marxa el Govern amb una inversió total de de 59,29 milions d’euros.

Generalitat de Catalunya

Els nostres socis

Finques Martell
Veterinari Dr Francesc Darnaculleta
Birra 08
Loteria Cap i Cua
A ruta gallega
Creps Clot
VegaDortaDental
Carregant...
x
X