Eix Clot

Eix Clot

El Govern destina 2,4 milions a projectes de transformació digital i nous models de negoci de microempreses i autònoms

23 de juliol de 2020

Els ajuts, que es gestionaran a través del Consorci de Formació Contínua de Catalunya, beneficiaran els sectors del comerç, l’hostaleria, el turisme i la cultura.

La previsió és que unes 40 entitats es beneficiïn de les subvencions per a la realització d’aquests projectes i entre 6.000 i 8.000 persones treballadores.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, ha obert una convocatòria extraordinària dotada amb 2,4 milions d’euros per finançar mesures de suport a les microempreses i persones treballadores autònomes per a l’impuls de projectes de transformació digital i de nous models de negoci en el camp del comerç, l’hostaleria, el turisme i la cultura. Els ajuts també inclouen la formació necessària adreçada a les persones treballadores de les microempreses per a l'aplicació d'aquests projectes i l'adquisició de competències professionals necessàries.

La convocatòria forma part del Pla de mesures urgents i ajuts directes per a la reactivació socioeconòmica de Catalunya en l'àmbit del treball i de l'ocupació dissenyat pel Govern per pal·liar els efectes desfavorables de la Covid-19.

A través d’aquest programa se subvencionarà amb un màxim de 60.000 euros les entitats representatives de microempreses i persones treballadores autònomes que ocupin fins a 10 treballadors, que s'han vist agreujades pels efectes de les mesures preventives i de contenció derivades de la crisi sanitària.

L’objectiu és impulsar projectes de transformació digital i de nous models de negoci i la seva formació associada, amb la finalitat de mantenir l'ocupació d'aquestes empreses, i que puguin adaptar la prestació dels seus serveis a la nova realitat socioeconòmica, de manera que es reforci la viabilitat de les microempreses i de les persones treballadores autònomes.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el proper 17 d setembre i el projectes subvencionats tenen un termini de mig any per dur-se a terme. La previsió és que unes 40 entitats seran beneficiàries de les subvencions per a la realització d’aquests projectes i entre 6.000 i 8.000 persones treballadores.

Generalitat de Catalunya

Els nostres socis

Siente
Romeo Abogados
Espai Feilen Meishûkan
Autorentat Mascotes El Clot
Bambino
Arxé
Beauty Secrets
Carregant...
x
X