Eix Clot

Eix Clot

Foment del reciclatge als Mercats de Barcelona

13 d'octubre de 2020

Des de la Generalitat de Catalunya s’ha repartit durant aquesta setmana, bosses orgàniques compostables i biodegradables a diversos mercats amb l’objectiu de promoure el reciclatge al contenidor marró entre la clientela.

Durant l’acció, que va tenir lloc als mercats de la Barceloneta, Poblenou, Sagrada Família, Sants i Les Corts, dos voluntaris van repartir bosses als i a les paradistes perquè les fessin arribar als seus clients i clientes i així promoure’n l’ús per fer un correcte reciclatge de restes de menjar, vegetals, taps de suro, entre d’altres, al contenidor marró. A més, també se’ls va repartir un fulletó informatiu, on hi figuraven els passos a seguir per fer correctament el procediment.

Es tracta d’una de les iniciatives que es duen a terme des de la Generalitat de Catalunya per conscienciar a la ciutadania, empreses i institucions a fer un reciclatge i una separació de residus correcte.

Aquesta, entre moltes altres, és una de les accions que es duen amb els mercats com a escenari per al foment de la sostenibilitat i el foment del reciclatge entre la ciutadania.

Mercats de Barcelona

Els nostres socis

FARMÀCIA PLANA MENDO C.B.
Bar les Gerres
Electrodomèstics Peinado
Romeo Abogados
Loteria Cap i Cua
Escola Taller Novart
Fit&Dance School Kalalú
Carregant...
x
X