Eix Clot

Eix Clot

Ja arriba el Nadal!!!

28 de novembre de 2013

A lEix Clot volem celebrar larribada de lpoca ms mgica amb diferents activitats:
- Concurs daparadors a lEix Clot: A partir del 8 de desembre els nostres comerciants engalanen els seus aparadors de nadal per tal de guarnir el barri. Fixat i veurs que bonics!!
- Sorteig de Nadal: Des del 2 de desembre fins al 19 de desembre, cada cop que facis una compra als nostres comeros demana la teva butlleta per participar al Sorteig de Nadal que farem el 21 de desembre a les 13:00 a la plaa de lOca. Es sortejaran 2500 en vals de compra per bescanviar a les botigues de lEix Clot (5 de 200 , 5 de 100 , 15 de 50 i 5 presencials el mateix dia del sorteig de 50 ).
- LEix amb la Marat de TV3: En tres ubicacions diferents del barri (Plaa del Mercat, Plaa de lOca i crulla carrer Squia Comtal amb Av. Meridiana) es far recollida de diners per als projectes de la Marat de TV3, aquest any per a la investigaci per les malalties neuro-degeneratives. Collabora!!
- Gimcana Familiar a lEix Clot: Dissabte 21 de desembre de 11:00 a 13:00. Punt dinici i inscripci de la Gimcana ser la Plaa de lOca. Els grups per participar han de tenir un mnim dun adult i un infant. En famlia hauran de descobrir els errors dels aparadors dels comeros de lEix Clot. Tots els infants tindran un obsequi.
-

Els nostres socis

Distrito 655
A ruta gallega
2Pols Travel Agency
Floristera Jovi
La Margui
Digicopy
Electrodomstics Peinado
Carregant...
x
X