Eix Clot

Eix Clot

Ja arriba el Nadal!!!

28 de novembre de 2013

A l’Eix Clot volem celebrar l’arribada de l’època més màgica amb diferents activitats:
- Concurs d’aparadors a l’Eix Clot: A partir del 8 de desembre els nostres comerciants engalanen els seus aparadors de nadal per tal de guarnir el barri. Fixa’t i veuràs que bonics!!
- Sorteig de Nadal: Des del 2 de desembre fins al 19 de desembre, cada cop que facis una compra als nostres comerços demana la teva butlleta per participar al Sorteig de Nadal que farem el 21 de desembre a les 13:00 a la plaça de l’Oca. Es sortejaran 2500 € en vals de compra per bescanviar a les botigues de l’Eix Clot (5 de 200 €, 5 de 100 €, 15 de 50 € i 5 presencials el mateix dia del sorteig de 50 €).
- L’Eix amb la Marató de TV3: En tres ubicacions diferents del barri (Plaça del Mercat, Plaça de l’Oca i cruïlla carrer Sèquia Comtal amb Av. Meridiana) es farà recollida de diners per als projectes de la Marató de TV3, aquest any per a la investigació per les malalties neuro-degeneratives. Col•labora!!
- Gimcana Familiar a l’Eix Clot: Dissabte 21 de desembre de 11:00 a 13:00. Punt d’inici i inscripció de la Gimcana serà la Plaça de l’Oca. Els grups per participar han de tenir un mínim d’un adult i un infant. En família hauran de descobrir els errors dels aparadors dels comerços de l’Eix Clot. Tots els infants tindran un obsequi.
-

Els nostres socis

Melosa
La Calaixera del Clot
Xarcuteries Bosch
Finques Lemi
Bodega Carol
Ca la Cuca Menjars
Marinella
Carregant...
x
X