Eix Clot

Eix Clot

La 2a Porkada del Clot el proper cap de setmana

11 de gener de 2016

El proper cap de setmana, 16 i 17 de gener, es celebrarà al Clot la segona Porkada del Clot.

El 16 de gener de 18:00 a 21:00 farem la Porkatapes, una cercavila amb el Pork del Clot, visitant diferents bars de l'Eix Clot (Restaurant Capri, La Gelateria, Restaurant Suyapa, Bar Sucro "Ca la Margui", Restaurant A Ruta Gallega i Capritxets del Clot) on se'ns oferirà una canyeta i una tapa de Pork. Les butlletes amb els tiquets tenen un preu de 9 € (els 6 tiquets) i es poden comprar anticipadament a Xarcuteries Bosch (Mallorca, 558) i a l'Orfeó Martinenc (Av. Meridiana, 97). El Porkatapes començarà a les 18:00 a l'Orfeó Martinenc.

El 17 de gener a l'Av. Meridiana, entre els carrers La Corunya i Aragó, hi haurà aquestes activitats:

- Tallers Infantils de 11:00 a 14:00: tallers de manualitats de fer nassos i orelles de porc, pintacares de porc, xapes, jocs de posar la cua al porc, ...
- Mostra de comerç de 11:00 a 18:00: diferents comerciants de l'Eix Clot i artesans de Sant Martí exposaran els seus productes i / o serveis.
- Esmorzar, dinar i berenar xarcuter a la graella que des de les 11:00 fins a les 18:00 podreu gaudir.
- Espectacles a l'escenari: a les 11:30 Masterclass "cremagreixos" de CEM Bac de Roda, a les 14:00 Dj 's Aida Lupe i Roger Prades de Northem Clot ia les 16:00 Concert de LA CARRAU.
- Correfoc dels Porks a les 18:00, on gaudirem del foc i dels Diables del Clot.

La Porkada del Clot també és solidària i durant tot el dia es vendran uns números per participar en el sorteig d'un mocador de la Porkada signat per Leo Messi i una bossa de la Fundació Leo Messi signada per Leo Messi. Tots els diners recaptats amb aquest sorteig es donarà al projecte Cap nen sense ESMORZAR gestionat per la Coordinadora d'Acció Social del Clot-Camp de l'Arpa.

T'ho perdràs?

Els nostres socis

Hotel Catalonia Sagrada Família
Veterinari Dr Francesc Darnaculleta
Cronologic
Autòctons
Camí de Salut
Floristería Jovi
DE AGNÈS
Carregant...
x
X