Eix Clot

Eix Clot

Les rebaixes aconsegueixen donar un gir a les vendes i la facturació a les botigues de Barcelona deixa de caure

27 d'octubre de 2015

Les rebaixes d’estiu de 2015 han estat les millors des de 2013

Avui dimarts, 27 d'octubre de 2015 a les 11 hores, la Fundació Barcelona Comerç i ESADE presentaran en roda de premsa, els resultats del darrer Indicador del Comerç de Barcelona (IcoB), una edició marcada per l'optimisme generat pel bon resultat de les rebaixes i, també, el canvi d'actitud dels compradors, així com la major afluència de clients a les botigues de la ciutat.

L'IcoB, d'aquest darrer trimestre analitza, a més, l'evolució de les despeses dels comerciants, els seus costos laborals i de compra.

Aquest treball d'anàlisi econòmica del comerç de Barcelona estudia de forma regular les dades reals de l'activitat comercial de la ciutat, des de la mitjana de facturació, a l'afluència de visitants, l'estat de la competència o l'estratègia de descomptes i rebaixes, entre altres temes.

Els estudis IcoB els elabora ESADE amb les dades obtingudes dels comerços associats als 16 eixos Comercials de la Fundació Barcelona Comerç, esdevenint la recerca més completa de la realitat comercial de la ciutat.

El president de la Fundació Barcelona Comerç, Vicenç Gasca, acompanyat del director de l'estudi i catedràtic en Màrqueting d'ESADE, Josep Francesc Valls seran els encarregats de presentar l'estudi en una roda de premsa a la que també assistirà el Comissionat de Comerç de l'Ajuntament de Barcelona, Miquel Ortega

Els nostres socis

Naranjito
Dommia
Siente
La Clote
Farmàcia Egea - Thomas
Pastisseria La Palma
Veterinari Dr Francesc Darnaculleta
Carregant...
x
X