Eix Clot

Eix Clot

Una Mostra de Comerç ben bonica

17 de juny de 2014

El darrer diumenge 15 de juny de 10 a 14 h. a l'Avinguda Meridiana entre València i Consell de Cent, l'Eix Clot va organitzar la Mostra de Comerç, comerç de barri fet per a gent com tu.

Els veïns i veïnes del barri del Clot-Camp de l'Arpa van poder gaudir d'una jornada matinal de comerç amb promocions especials dels nostres socis, del Mercat del Clot i de l'Associació d'Artesans.

També es van fer moltes activitats per a infants i adults que van donar color a un matí bonic i fet per a la gent del barri, que tant recolza al comerç de proximitat. Gràcies per venir!!!

Moltes gràcies a l'Associació d'Artesans. el Taller d'Història del Clot-Camp de l'Arpa i Petits Somriures que va venir a recolzar amb els seus projectes aquesta Mostra de Comerç.

Moltes gràcies a tots els que vau venir a fer espectacles i animacions: CEM Bac de Roda, Varali Bollywook, Mag Magore i Olga Blanco Contacontes

Moltes gràcies al Districte de Sant Martí pel recolzament que tenim sempre en totes les nostres activitats i l'ajuda que sempre ens dona.

I per últim, felicitar i a la vegada donar les gràcies als nostres comerciants i al Mercat del Clot que tots i totes van fer un gran esforç i van fer que el matí del comerç de proximitat fos un matí de comerç de qualitat. Gràcies socis!!!

Els nostres socis

Beauty Secrets
Principelsa
Cronologic
Hotel Catalonia Atenas
Romeo Abogados
A ruta gallega
VegaDortaDental
Carregant...
x
X