Eix Clot

Eix Clot

Una Mostra de Comerç ben bonica

17 de juny de 2014

El darrer diumenge 15 de juny de 10 a 14 h. a l'Avinguda Meridiana entre València i Consell de Cent, l'Eix Clot va organitzar la Mostra de Comerç, comerç de barri fet per a gent com tu.

Els veïns i veïnes del barri del Clot-Camp de l'Arpa van poder gaudir d'una jornada matinal de comerç amb promocions especials dels nostres socis, del Mercat del Clot i de l'Associació d'Artesans.

També es van fer moltes activitats per a infants i adults que van donar color a un matí bonic i fet per a la gent del barri, que tant recolza al comerç de proximitat. Gràcies per venir!!!

Moltes gràcies a l'Associació d'Artesans. el Taller d'Història del Clot-Camp de l'Arpa i Petits Somriures que va venir a recolzar amb els seus projectes aquesta Mostra de Comerç.

Moltes gràcies a tots els que vau venir a fer espectacles i animacions: CEM Bac de Roda, Varali Bollywook, Mag Magore i Olga Blanco Contacontes

Moltes gràcies al Districte de Sant Martí pel recolzament que tenim sempre en totes les nostres activitats i l'ajuda que sempre ens dona.

I per últim, felicitar i a la vegada donar les gràcies als nostres comerciants i al Mercat del Clot que tots i totes van fer un gran esforç i van fer que el matí del comerç de proximitat fos un matí de comerç de qualitat. Gràcies socis!!!

Els nostres socis

Farmàcia Basté
La Clote
CEM Bac de Roda
Òptica Tutusaus
Digicopy
La Revolta
Sonisord
Carregant...
x
X